• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Miért küldte a NAV a címemre a lányom levelét, akivel sajnos megromlott a kapcsolatunk és évek óta nem beszélünk, ő soha nem lakott ezen a címemen és nem is tudhatja hol lakom? A NAV-tól viszont jött egy levele az én címemre az ő nevével, mintha itt lakna, de több mint 10 éve nem beszéltünk és nem tudja hol lakom.
(120 pont) által a(z) Adatvédelmi ügyek kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező

Javasolt felvenni a kapcsolatot a NAV ügyfélszolgálatával, és jelezni a problémát. Ezt megteheti telefonon a 1819-es ingyenesen hívható számon, vagy személyesen bármelyik NAV ügyfélszolgálaton​. Kérheti a lánya, hogy frissítse az adatait a NAV rendszerében. Ezt ő maga is megteheti elektronikus úton az Ügyfélkapun keresztül, vagy személyesen bármelyik NAV ügyfélszolgálaton​ .  A tévesen kézbesített leveleket vissza lehet küldeni a postának, jelölve, hogy a címzett nem lakik az adott címen. Ez segíthet abban, hogy a jövőben ne küldjenek ilyen leveleket az Ön címére.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(52,0e pont) által
...