• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
A jellenlegi páromnak gyerektartást kell fizetnie esig 40 ezer ftot fizetett minden honapba fizeti normálisan a de a volt felesége telhetetlen és még több pénzt szeretne ki huzni a párombol a bíróság 40 ről 80 ra emelte meg a gyerektartási dijat a volt felesége el mondása szerint viszont azt nem értem hogy a biroságnak nem kelet volna a páromat is be hivnia és meg halgatnia ? Mien okbol emeltèk meg ha normálisan fizete? Nincs nagy jövedelme nekünk is van 2 gyermek és a gyermektartasidij fel emelèse után tejesen kezdünk csődbe meni mert nincs anyi jövedelem hogy 80+70 albérlet+rezsi és egyéb más kiadok mellet eszt lehesen finanszirozni mit lehet teni az érdekében hogy a gyerektartásból viszáb vegyenek ? Mit lehet teni ha nem elég a jövedelem és ez miat nem tudja fizetni a gyerektartást ?
(120 pont) által a(z) Egyéb jogi kérdések kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Amennyiben úgy érzi, hogy a gyermektartásdíj összegének bírósági megemelése nem tükrözi megfelelően a családi helyzetet és a gyermek valódi szükségleteit, érdemes lehet jogi útra lépni. A bíróság általában a gyermek szükségleteit és a szülők anyagi képességeit veszi figyelembe a döntés meghozatalakor. Azonban, ha úgy érzi, hogy a bíróság nem vette figyelembe minden releváns körülményt, vagy az új gyermektartásdíj összege aránytalanul terheli Önöket, jogában áll fellebbezni..

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(51,0e pont) által
...