• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat

Tisztelt Szakértők!

A kérdésem az, hogy ha egy fegyelmi bizottsági szabályzatban a következő van meghatározva"  Sportfegyelmi eljárás a Szövetség  főtitkárának a kötelezettségszegésről való tudomás szerzéstől számított 30 napon belül, illetve az elkövetést követő egy éven belül indítható" - ebben az esetben, jogos e az, hogy 2018. június 14-én a szövetség észrevételezte a hibát, de csak 2019. január 22-én kezdte meg az eljárást. Amikor ezt jeleztem feléjük, azt a választ kaptam, hogy az illetve szó értelmezése az a vagy és is lehet, és így egy évben belül is bármikor lehet. De akkor mi az a 30 nap- kérdezem én? 

Továbbá a szabályzat szerint az írásos értesítés során, "csatolni kell az írásos bizonyítékok fénymásolatát" -ezt sem kaptam meg. 

Úgy érzem, hogy a tisztességes eljáráshoz való jogom sérült ezek miatt a pontok miatt .

Köszönöm, a választ.

(120 pont) által a(z) Jogsegélyszolgálat kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Szerintem már elévült a szubjektív határidő miatt. Ez azt jelenti, hogy tudomásszerzéstől számított 30 napon belül kell megindítani az eljárást az objektív pedig az 1 év.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(51,1e pont) által
...